Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a GIG.HU?

A GIG.HU egy olyan új internetes felület, amely összehozza a szolgáltatást nyújtó céget, vállalkozót, személyt a szolgáltatást kereső felhasználóval a legrövidebb idő alatt.

Miért jó ha regisztrálok?

A regisztráció csupán 2 percet vesz igénybe, mégis országosan el tudsz jutni minden felhasználóhoz.

A regisztráció ingyenes és akár több GIG-et is feltölthetsz. Profilodat egyénre szabottan tudod elkészíteni.

Milyen szolgáltatások engedélyezettek a GIG.HU-n?

Minden olyan szolgáltatás, ami a honlapon keresztül elérhető.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztráció teljesen ingyenes,és csupán 2 percet vesz igénybe. Itt tudsz regisztrálni: http://gig.hu/

Nem kaptam meg a jelszavamat tartalmazó email-t, mit tehetek?

A GIG.HU néhány percen belül elküldi az e-mailt,azonban ha ez nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az e-mail szolgáltatódnál késik a levél kézbesítése. Kérjük, várj türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és – ha van ilyen – „promóciók” mappát is. Az automatikusan kiküldött levelek egy része ugyanis ezekbe érkezik. Érdemes ellenőrizni azt is, hogy nem került-e elírásra az email címed a regisztráció során. Ha mindent rendben találtál, és továbbra sem érkezett meg az aktiváló email, keresd ügyfélszolgálatunkat.

Hogyan néz ki egy jó profil?

Minél jobb a profilod, annál több eladásra számíthatsz, hiszen a felhasználók aszerint válogatnak a szolgáltatók között, hogy mit látnak a profiloldalukon. Ezért nagyon fontos hogy részletesen töltsd ki a regisztrációs mezőket, minél több információt megadsz a munkádról, annál nagyobb az esélyed. Írj néhány sort magadról, a munkádról, ez ugyanolyan olyan fontos mint egy jól kiválasztott profilkép.

Miért érdemes referencia képeket feltölteni?

A feltöltött profilképeden túl, jelentősen tudod növelni eladásaid számát további referenciaképekkel. Tölts fel munkáidról készült fotókat, hogy te keresd a legtöbb pénzt.

Hogyan növelhetem esélyemet a többi GIG feltöltővel szemben?

A jó bemutatkozó szöveg, mottó és referenciaképeken felül számos lehetőséged van még, hogy a legkeresettebb szolgáltató legyél a szakmádon belül. Oszd meg az oldalt Facebookon, hogy az ismerőseid is megtudják vásárolni GIG-jeid. Népszerűsítsd magad könnyen és egyszerűen a közösségi oldalakon, és zsebeld be a legjobb munkákat! Továbbá lehetőséged van kiemelésre is, hogy felkerülj a listák tetejére.

Hogyan működik a belső GIG számla?

A GIG.HU-n nem kell fizetned azért hogy megjelenjen feltöltött GIG-jeid.

Amint eladtad GIG-ed és azt a vevő kifizette banki átutalással, vagy paypal-on keresztül az összeg 90%-a jóváíródik GIG egyenlegeden.

Addig nem férsz az összeghez míg nem teljesítetted az ígért szolgáltatást, amíg  nem készítettetek  pozitív visszajelzést nem zárul le az ügylet!

Belső GIG számláról kifizethetsz akár kiemelést, vagy GIG-et is!

Hogyan értékelhetik a munkámat?

Minden elvégzett munka után lehetősége van a vevőnek értékelni a munkádat. Ez azért jó neked, mert mások is fogják látni hogy megbízható, szépen dolgozó szakember vagy, ezáltal sokkal több eladásra számíthatsz a jövőben. Az értékelést 5 csillagos rendszerben, szöveges értékeléssel kiegészítve adhatják le vásárlóid. Nagyon fontos, hogy a pozitív értékelésekkel további felhasználói szinteket érhetsz el minden hónapban, ezáltal még jobban kiemelkedhetsz a többi GIGletelő közül.